Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Печено свинско
Печено свинско

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
свинско месо с кост
зелев сок
червен пипер
сол
олио
черен пипер
Месото се слага да се вари в зелевия сок. Когато се свари се слага в тава, поръсва се с малко сол, понеже зелевият сок е солен (може и въобще да не се соли), червен пипер и черен пипер. Месото се обръща и се овкусява и от другата страна, поръсва се с олио, налива се малко от бульона, в който се е варило месото и се запича на 250 градуса във фурна.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено свинско
От форум:
От друг сайт: