Свинско с много лук и домати
Свинското месо се нарязва на хапки и се запържва в олио. Към месото се добавя едро нарязаният лук и малко вода, когато омекне лукът се прибавят доматите...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Свинското месо се нарязва на хапки и се запържва в олио. Към месото се добавя едро нарязаният лук и малко вода, когато омекне лукът се прибавят доматите...
Месото и бобът се слагат да се варят в отделни тенджери. При бобасе слагат едро нарязаният лук и олиото...
Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в предварително загрятия зехтин...
Първо се запържва лукът, прибавя се ситно нарязаното месо и се пържи докато се зачерви, след това се добавя празът, нарязан на шайби...
Месото се нарязва на хапки и се изпържва до златисто в олиото, след това се добавя нарязаният на шайби праз, виното, малко вода...
Месото се нарязва и запържва в олио. Добавят се едро нарязаните картофи...
Запържваме нарязаните моркови в малко мазнина в дълбок тиган тип "уок". Добавяме чушките и пак запържваме...
Смесваме 2-3 супени лъжици соев сос, 2 супени лъжици олио, бялото вино и нарязаният на шайби лук...
Всички продукти се нарязват едро и се слагат в тава. Добавят се подправките, всичко се разбърква, долива се 150 гр. вода...
Пържолите се начукват и се подправят на вкус със сол, червен и черен пипер. Всяка пържола се намазва от двете страни с мед и се поставя в обилно намазана с олио тава...
В йенска тенджера нареждаме картофите, нарязани на едро. Върху тях поставяме свинското, което също е на едри късове и предварително е оваляно в сол, черен пипер и соев сос...
Рецепта за крехки свински пържоли със сметанов сос, топено сирене и зелени маслини.
Много крехки и вкусни пържоли с топено сирене и мариновани гъби, които се пекат под домакинско фолио.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама