Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Винен кебап
Винен кебап
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 - 600 г. Обезкостено свинско месо
3-4 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
дафинов лист
чер пипер
домати
1 с.л. брашно
1 ч.ч. червено вино
Нарязваме обезкостено свинско крехко месо на хапки и го задушаваме в 3-4 с.л. олио. Като омекне месото прибавяме 2 големи глави лук, нарязан на полумесеци. Задушаваме до омекване на лука (да стане прозрачен). Посоляваме със сол и прибавяме гореща вода. Слагаме дафинов лист и зърна чер пипер. Варим до сваряване на месото. Добавяме ситно нарязани домати с 1 препълнена с.л. брашно и виното. Разбъркваме и варим още 10-15 минути. Накрая добавяме магданоз и щипка чубрица.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Винен кебап
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова