Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Винен кебап
Винен кебап
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 - 600 г. Обезкостено свинско месо
3-4 с.л. олио
2 големи глави лук
1 ч.л. сол
дафинов лист
чер пипер
домати
1 с.л. брашно
1 ч.ч. червено вино
Нарязваме обезкостено свинско крехко месо на хапки и го задушаваме в 3-4 с.л. олио. Като омекне месото прибавяме 2 големи глави лук, нарязан на полумесеци. Задушаваме до омекване на лука (да стане прозрачен). Посоляваме със сол и прибавяме гореща вода. Слагаме дафинов лист и зърна чер пипер. Варим до сваряване на месото. Добавяме ситно нарязани домати с 1 препълнена с.л. брашно и виното. Разбъркваме и варим още 10-15 минути. Накрая добавяме магданоз и щипка чубрица.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Винен кебап
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова