Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Винен свински кебап
Винен свински кебап

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр свинско месо
2 глави лук
1 ч. червено вино
5 с. л. брашно
2 ч. л. червен пипер
дафинов лист
черен пипер
сол
олио
Месото нарежете на кубчета. В тенджера загрейте олиото. Запържете месото. Добавете дребнонарязан лук. Посолете, поръсете с червен пипер и залейте с виното. Разбъркайте, подправете и залейте с топла вода колкото да покрие месото или ако искате повече сос добавете повече вода. Затворете капака на тенджерата и варете 20 мин. Разтвореното в студена вода брашно прибавете към сместа. Оставете да къкри 3 - 5 мин.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Винен свински кебап
От форум:
От друг сайт: