Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Сарми с кълцано месо
Сарми с кълцано месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 гр. свинско месо
половин ч.ч. ориз
1 глава лук
1 стрък праз
черен пипер
червен пипер
чубрица
сол
1 кисела зелка
олио
2 ч. ч. зелев сок
Първо се запържва лукът, прибавя се ситно нарязаното месо и се пържи докато се зачерви, след това се добавя празът, нарязан на шайби и оризът, малко вода. Когато оризът е почти готов се добавят подправките и се маха от котлона. Завиват се сармите в зелевите листа. Подреждат се в тенджера, като между всеки ред сарми се поръсва червен пипер и олио. Долива се зелевият сок и се варят 20 минути.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Сарми с кълцано месо
От форум:
От друг сайт: