Винен кебап със свинско месо
Месото се запържва в малко олио. Добавят се нарязаните на ситно лук и морков и се задушават...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо
Месото се запържва в малко олио. Добавят се нарязаните на ситно лук и морков и се задушават...
Нарязваме картофите на филийки и ги запържваме леко в много малко мазнина докато хванат коричка...
Нарязваме местото, моркова и картофите на по-големи кубчета. Поставяме ги в плик за печене...
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в горещото олио за няколко минути. Поръсва се с червения пипер и се разбърква...
Пържолите се начукват и поръсват със сол, ситно нарязания лук и черен пипер. Оставяме ги да постоят така около 2 часа...
Месото се нарязва на по-едри парчета и се задушава, добавят се подправките на вкус и накрая гъбите...
Свинското месо се нарязва, слага се в тенджерка с олио, и се запържва. Посолява се...
Сваряват се картофите и се нарязват на колелца. Слагат се в йенска тенджера и се поръсват с пикантината и черния пипер...
Нарязаното свинско месо се слага да се вари в зелевия сок, изпенва се и тогава се добавя едро нарязаният лук, червеният пипер...
Нарязаното на хапки свинско месо се запържва в 3 с.л. олио, когато е зачервено се добавя червения пипер и веднага след него зелето...
Пържолите се поръсват от двете страни с подправките и се подреждат в тава. Лукът се реже на едро и се слага между пържолите...
Измитото месо нарежете на средно големи парчета. В загрято олио запържете ситно нарязания лук, добавете месото и го запържете за кратко заедно с лука...
Оризът се сварява добре, след което се прецежда (ако е останала вода при варенето) и се оставя отново в тенджерата, в която е бил варен...
Подреждат се всички продукти на пластове в гювеча, добавя се тук там масло и се настъргва обилно кашкавал...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | напред »
реклама