Постна яхния с грах
Нарязваме на ситно лука и чушката и ги запържваме в сгорещеното олио. Добавяме подправките - на вкус...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо
Нарязваме на ситно лука и чушката и ги запържваме в сгорещеното олио. Добавяме подправките - на вкус...
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Гъбите се нарязват и се прибавят към лука, долива се вода и се задушават...
Тиквичките се разрязват на две по дължина и се издълбават с помощта на лъжица. Издълбаната вътрешност се наситнява...
Нарязваме картофите и тиквичките на кръгчета. Нареждаме ги в тавичка, поръсваме с олио, черен пипер и сол...
Лукът се нарязва едро и се задушава в олио и вода, преди да е напълно готов към него се добавят червеният пипер и сол...
Зеленчуците се нарязват на дребни кубчета, овкусяват се с подправките и се разбъркват със сиренето и две от яйцата...
Картофите се сваряват и намачкват, добавят се млякото, настъргания кашкавал, подправките и 1-2 яйца...
Гъбите се нарязват и се слагат в тенджера с малко олио и вода да се задушават, прибавя се и едро нарязания лук...
Олиото се сгорещява и в него се сипва натрошеното сирене, разбърква се и към сиренето се сипват яйцата...
Киселото зеле се нарязва. В тенджера се слага олио и се сгорещява, в него слагаме нарязаното зеле и сухите сливи...
Лукът се нарязва едро и се задушава в олио и вода. Добавя се почистения и ако е необходимо нарязан зелен боб...
Режем тиквичките на три части. Издълбаваме ги с лъжица. Нарязваме лука и чесъна на ситно и ги запържваме леко...
Картофите се сваряват и охлаждат, а най-добре от предния ден да са сварени. Рендосват се в голяма купа, добавя се сиренето...
Ако искаме да има консистенция на суфле, можем да разбием белтъците и жълтъците на яйцата отделно.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | напред »
реклама