Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Кавардисани гъби
Кавардисани гъби

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 гр. гъби печурки
5-6 глави лук
2-3 ч.л. червен пипер
сол
олио
сух джоджен
Гъбите се нарязват и се слагат в тенджера с малко олио и вода да се задушават, прибавя се и едро нарязания лук. Когато гъбите омекнат се слага червения пипер, вари се още 5-10 минути и се подправя с джоджена.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Кавардисани гъби
От форум:
От друг сайт: