Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Кашкавал на фурна
Кашкавал на фурна

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за 2 порции:
200 г настърган кашкавал
20 г масло
2/3 ч.ч. прясно мляко
3 бр. яйца (2 , ако са по-големи)
3 с.л. брашно
сол
черен пипер
Смесваме всички изброени продукти и изсипваме сместа в гювечета или други подходящи за използване във фурна купички, които сме намазали преварително с маслото. Печем в силна фурна докато се получи залтиста коричка. Поднася се горещо, като може да се консумира от купичката или да се обърне в подходяща чиния. Ако изстине и не се консумира веднага ще спадне и ще изгуби формата си.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Изглежда много апетитно и мисля да опитам и аз да го приготвя.

Сигурна съм, че е много вкусно !
Много лесно се прави и не отнема много време! Ще пробвам рецептата и съм сигурна, че ще стане една от любимите ми!
Обичам паниран кашкавал, но се въздържам да го приготвям заради голямото количество мазнина, което поема. Тази рецепта с кашкавал е със сигурност по-здравословна и надявам се много вкусна. Ще я приготвя с удоволствие.
Ако желаете, може да сложите линк към Кашкавал на фурна
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева