Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Каша със зелен боб
Каша със зелен боб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 гр. зелен боб
2 глави лук
сол
олио
3 ч. л. червен пипер
брашно ( 5-6 с.л.)
1 връзка пресен джоджен
Лукът се нарязва едро и се задушава в олио и вода. Добавя се почистения и ако е необходимо нарязан зелен боб, долива се вода и се задушава. Преди да е напълно задушен се добавя червения пипер, вари се 5 минути и се сипва вода в количество, колкото желаем да бъде ястието. Изчаква се да заври, прави се каша от брашното и малко вода и се сипва на тънка струя в ястието. Накрая се посолява и се подправя с пресния джоджен.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Каша със зелен боб
От форум:
От друг сайт: