Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Гъбена каша
Гъбена каша
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 гр. гъби печурки
1 глава лук
олио
сол
3 ч.л. червен пипер
зелен джоджен
3-4 с.л. брашно
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Гъбите се нарязват и се прибавят към лука, долива се вода и се задушават. Прибавят се червения пипер и солта. Долива се вода колкото желаем да е ястието и се прави каша от брашното и малко вода. Налива се в ястието при непрекъснато бъркане. Накрая се подправя съд свежия джоджен.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Гъбена каша
От форум:
От друг сайт: