Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Гъбена каша
Гъбена каша

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300 гр. гъби печурки
1 глава лук
олио
сол
3 ч.л. червен пипер
зелен джоджен
3-4 с.л. брашно
Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Гъбите се нарязват и се прибавят към лука, долива се вода и се задушават. Прибавят се червения пипер и солта. Долива се вода колкото желаем да е ястието и се прави каша от брашното и малко вода. Налива се в ястието при непрекъснато бъркане. Накрая се подправя съд свежия джоджен.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Гъбена каша
От форум:
От друг сайт: