Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Гъбена каша

Гъбена каша

Разпечатай

от готварската книга на Живка Андонова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300 гр. гъби печурки
1 глава лук
олио
сол
3 ч.л. червен пипер
зелен джоджен
3-4 с.л. брашно

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Гъбена каша

Лукът се нарязва ситно и се задушава в олио и вода. Гъбите се нарязват и се прибавят към лука, долива се вода и се задушават. Прибавят се червения пипер и солта. Долива се вода колкото желаем да е ястието и се прави каша от брашното и малко вода. Налива се в ястието при непрекъснато бъркане. Накрая се подправя съд свежия джоджен.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Как да почистим петната в кухнята

Как да почистим петната в кухнята

Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна

Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Гъбена каша


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди