Зеленчуково гювече
Всички продукти ги объркваме и поставяме в гювеча, затваряме с капака и поставяме във фурната...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Всички продукти ги объркваме и поставяме в гювеча, затваряме с капака и поставяме във фурната...
Заваряме дробчетата, за да се отпенят и ги нарязваме на едро. Задушаваме лука в олиото и поставяме дробчетата...
Изчистената риба се намазва със сместа: сол, черен пипер и зехтин и се поставя върху малка метална скара, поставена в тава във фурната...
Сваряваме месото и нарязваме на кубчета. Лукът, олиото, морковите и гъбите се задушават за 10 минути...
Рибата се изчиства, разрязва се на две по дължина, но се внимава да не се отделят напълно парчетата - така, че да си остане като цяла рибка...
Сваряваме картофите и ги нарязваме на малки кубчета. Лукът нарязваме на ситно и го задушаваме, добавяме морковите, нарязани на малки кубчета...
Нарязваме черния дроб на парчета и го заливаме с бирата, в която сме разтворили горчицата...
Картофите се варят и се правят на пюре. Лукът, морковите и част от гъбите се задушават...
Картофите се сваряват и намачкват грубо. Лукът и морковът се настъргват. Маслините и магданозът се нарязват на ситно...
Слагаме нарязаното зеле в тенжера с вода и оставяме да се вари. Като омекне зелето наливаме на тънка струйка кашицата...
В тава объркваме зелето, мазнината, червения пипер, зелевия сок, водата и пилето на порции...
Задушаваме лука в олиото, поставяме червения пипер, солта, пилешкото месо и наливаме водата...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама