Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с риба » рецепта Ципура на скара
Ципура на скара

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
рибка ципура
лимон
сол
зехтин
черен пипер
Рибата се изчиства, разрязва се на две по дължина, но се внимава да не се отделят напълно парчетата - така, че да си остане като цяла рибка. Намазва се със зехтин отвътре и отвън, залива се със сок от лимон, посолява се и се натърква с черен пипер. Оставя се да престои около половин час. Пече се и от двете страни на загрята и намазана с мазнина скара до получаване на хрупкави ивички.
Още рецепти за Ястия с риба
Панирана бяла риба `Cola de Rape`
Печена скумрия с лук във фурна
Филе от ципура с магданозено песто и горчичен сос
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Ципура на скара
От форум:
От друг сайт: