Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Печено прясно зеле с пилешко
Печено прясно зеле с пилешко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 средно голямa зелка
4 пилешки бутчета (цели)
2-3 моркова
1 настърган домат
1 ч.л. червен пипер
сол
100 мл мазнина
вода
100 г ориз
Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голямa тава. Доматът и морковите се настъргават, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавят се солта, червения пипер и ориза. Бутчетата се измиват добре и се срязват на две. В голям гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Може да се сложи 1 люта чушка за обогатяване на вкуса. Добавя се мазнина и 1ч.ч. вода. Ястието се похлупва и се слага да се пече в умерено загрята фурна на 200-250 градуса около 60 минути.
Още рецепти за Ястия с пилешко месо
Запеканка с тиквички и пилешко месо
Печено пиле с гъби, картофи и счукан чесън
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Печено прясно зеле с пилешко
От форум:
От друг сайт: