Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия без месо » рецепта Зелева каша
Зелева каша

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
1 кисела зелка, нарязана на ситно
вода да покрие зелето
червен пипер
1 с.л. олио
брашно за кашата
Слагаме нарязаното зеле в тенжера с вода и оставяме да се вари. Като омекне зелето наливаме на тънка струйка кашицата /брашно и вода/. Отделно запържваме олиото с червен пипер и поливаме готовата зелева каша, разбъркваме и оставяме на слаб огън да поври да се овкуси кашата със запръжката.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Зелева каша
От форум:
От друг сайт: