Пангасиус на фурна
Размразете рибата, измийте и посолете. Сложете на дъното на тавата хартия за печене и намажете с олио...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Размразете рибата, измийте и посолете. Сложете на дъното на тавата хартия за печене и намажете с олио...
Искам да кажа, че тази рецепта не е лично моя. Но я предлагам, тъй като на мен много ми допадна.
Морковите, маслините и лукът се нарязват на ситно. В съвсем малко мазнина се задушават за минута...
Намазняваме гювечетата и нареждаме предварително нарязаните и овкусени картофи...
Нарежете месото на късчета и сложете да се вари в около 1 1/2 вода. Нарежете обеления лук...
Измитият и изчистен спанак нарежете и сложете в тава. Добавете олиото и запържете във фурната...
Каймата /прат/ омесваме много добре с продуктите без лука, маслото и кашкавала...
Картофите се сваряват, обелват и намачкват с преса. Морковите са накълцват на много ситно...
В тиган с незалепващо покритие сипваме малко олио. Загряваме го. Добавяме предварително нарязаните тиквички...
Мариновайте скумрията със соев сос и оставете около 30 мин., за да поеме соса...
Разстeлете готовата кайма в намаслена тава. Сложете във фурната и запечете до зачервявяне...
Нарежете месото на малки пържолки и ги запържете заедно с гъбите. Изсипете ги в гювеч, към тях добавете морковите...
В подходящ съд наливаме мазнината и запържваме бутчетата от двете страни до златисто. Изваждаме ги...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама