Паниран заек с рулца от тиквички, пълнени с катък, чесън и копър
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Нарязано на порции или хапки заешкото месо се сварява. След като изстине се панира...
Сварете царевицата заедно с обвивката. Обелете сварената царевица, без да разкъсвате до края...
Огретен (гратен, гретен) е всяко ястие, залято или покрито отгоре със сирене (мляко или сметана) или галета, смесени с бучки масло и приготвено във фурна или под грил. Термина „au gratin“ или „gratinée“ (откъдето идва и българското огретен) е за всички ястия, приготвени по този начин.
Добавете към каймата едно яйце и омесете. Сварете четирите яйца, охладете ги и ги обелете...
Обелете картофите и ги настържете на ренде. Настържете в друг съд тиквичката и посолете...
Обелете и нарежете лука на ситно и го задушете в мазнината. Изчистете чушките от семките...
Изпечете и обелете чушките. Отстранете семките и ги нарежете на парченца. Изпържете ги...
Нарежете патладжана така, че да се получи ветрило. Посолете го и оставете горчивия сок да се изцеди...
В подходящ съд разбъркваме пестото, орехите и зехтина. Аз лично не добавям допълнителна сол...
Суши е традиционно японско ястие от варен подправен ориз, на ролки или топки, обикновено гарниран с риба или други морски продукти, с плодове или зеленчуци.
Продуктите за марината се смесват в купа и месото, нарязано на едри парчета, се маринова за час...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама