Винени маслени топчета с локум
Оставяме предварително на стайна температура 1 ч.ч домашна свинска мас и виното...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Оставяме предварително на стайна температура 1 ч.ч домашна свинска мас и виното...
Яйцата се разбиват със захарта, меда, содата, канелата и олиото. Към тази смес се добавя брашно...
Сладкишът е малко труден за приготвяне, но си струва, защото е много вкусен и е идеален за следобедно кафе с приятели.
Вадим яйцата на стайна температура. Вадим си локума от кутийката и го режем на малки кубченца...
От всички продукти се омесва меко тесто. Оставя се в хладилника за час и след това се разточва...
Пресяваме царевичното брашното в купа заедно с бакпулвера и после разбъркваме, за да се смесят добре...
В купа слагаме яйцето и захарта и с тел разбиваме добре до гъста смес. Слагаме после олиото...
Обелваме и почистваме дюлята и я настъргваме с едрата страна на ренде. Трябва ни 1 много голяма дюля.
Пресяваме брашното в купа. Вътре слагаме бакпулвера и разбъркваме...
Оставяме настрана предварително маслото да се размекне. Яйцата също ги слагаме на стайна температура...
Нарязваме сушените домати на малки парченца. Маслините ги обезкостяваме и ги...
Дюлите се почистват и белят от кората. После се режат на тънки парченца. Слагаме плода в тенджерка...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | напред »
реклама