Шоколдов фъч - II вариант
Краве маслото, захарта, предварително пресятото какао и млякото се смесват в подходящ за варене съд...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Краве маслото, захарта, предварително пресятото какао и млякото се смесват в подходящ за варене съд...
Тази торта е лесна, защото е с готови блатове, но е с много ефектна украса.
Разбийте белтъците с пудрата захар на сняг. Прибавете жълтъците и разбивайте до получаване на пухкава смес...
С помощта на чопър смиламе бисквитите и орехите. Обелваме и рендосваме ябълките...
В дълбока купа се разбиват яйцата и захарта, докато захарта се стопи. Бавно и на тънка струя се добавя олиото...
Нарязваме козунака на малки хапки. Разбиваме яйцата със захарта, млякото и ванилията...
Смесваме шоколада с маслото, олиото, водата и захарта. Загряваме да се стопят и смесят...
Разбиваме маслото със захарта и яйцата, добавяме есенцията. Гасим содата в киселото мляко...
Яйцата се разбиват със захарта до пухкав крем. Добавят се олиото, млякото и брашното с бакпулвера и ванилиите...
Сметаната и млякото се загряват на котлона. Добавя се пудрата захар ванилията и се бърка...
Този крем става много лек и приятен и е подходящ както за директна консумация, така и за направата на торти.
От посочените продукти по-горе се разбива пандишпанов блат, сместа се изсипва в намазнена...
Отделяте белтъците от жълтъците. Разбивате белтъците на сняг с 1 ч.ч. захар и жълтъците с останалата захар...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | напред »
реклама