Начало » Десерти » Рецепти за Други десерти » рецепта Пандишпанови тарталетки
Пандишпанови тарталетки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за тестото:
2 яйца
3 белтъка
1 ч.ч. пудра захар
5 с.л. брашно
за гарниране:
125 гр. масло
5 с.л. пудра захар
безвредна боя
течен шоколад
пудра захар
цветни захарни пръчици
Разбийте белтъците с пудрата захар на сняг. Прибавете жълтъците и разбивайте до получаване на пухкава смес. Прибавете брашното и разбъркайте. Разпределете сместа във формички и изпечете до готовност.
От маслото и пудрата захар направете маслен крем, като разбийте до хомогенна смес. Оцветете по желание с безвредни бои. Гарнирайте с течен шоколад, пудра захар и пръчици.
Още рецепти за Други десерти
Еклери с крем с портокалови корички и розова глазура
Мъфини с малини, къпини, касис и боровинки
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пандишпанови тарталетки
От форум:
От друг сайт: