Начало » Десерти » Рецепти за Торти » рецепта Торта с ябълки и цедено кисело мляко
Торта с ябълки и цедено кисело мляко

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 пак. обикновени бисквити (малки)
5 ябълки
1 ч.ч. орехи
1 ч.ч. захар
1/2 пак. канела
500 гр. цедено кисело мляко
С помощта на чопър смиламе бисквитите и орехите. Обелваме и рендосваме ябълките на едро ренде. Всичко се омесва на тесто заедно със захарта и канелата. Слагаме го във форма за торта с ринг и приплесваме плътно. Изсипваме цеденото кисело мляко и украсяваме по желание. Оставя се в хладилник за 5-6 часа да стегне.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Много лесно и интересно!
Ако желаете, може да сложите линк към Торта с ябълки и цедено кисело мляко
От форум:
От друг сайт:
Диана Димитрова