Пиле `Жулиен`
Нарязваме пилешките филенца на лентички и ги слагаме в сгорещената мазнина. Запържваме около 10-15 мин...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Нарязваме пилешките филенца на лентички и ги слагаме в сгорещената мазнина. Запържваме около 10-15 мин...
Изваряваме доматения сок и прибавяме пасираните ябълки и моркови. Като поврят се слагат и пасираните чушки...
Омесваме каймата с другите продукти и подправки без яйцата и брашното. Оформяме кюфтета...
В подсолена вряща вода се поставят внимателно счупените яйца, врят докато се забулят в белтъка и се изваждат с решетъчна лъжица...
Загряваме олио в дълбока тенджера /за да не кипи по време на пържене/. Потапяме пилешките пръчици най-напред в яйце...
Саламът се нарязва на филийки и се потапя в пастата, направена така: Разделяме белтъците и жълтъците...
Обелете и сварете картофите. Намачкайте ги още топли. Прибавете нарязания и сварен лапад, яйцето и подправките...
Яйцата се разбиват с киселото мляко, в което сме "загасили" содата. Прибавят се брашното и малко сол...
Обелваме и настъргваме с ренде картофите. Добавяме каймата и яйцата. Омесваме добре продуктите...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама