Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Паниран салам (Камчия или Телешки)
Паниран салам (Камчия или Телешки)

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 грама салам
2 яйца
250 грама брашно
200 грама бира
олио за пържене
Саламът се нарязва на филийки и се потапя в пастата, направена така:
Разделяме белтъците и жълтъците. Разбиваме белтъците на пяна с 50 грама бира, а с останалата бира се разбиват жълтъците и при непрекъснато бъркане се смесват двете смеси и се прибавя брашното. Пържи се в много горещо олио. Ако остане панировка /паста/ може да панирате хапки от сирене или кашкавал, а може само панировка да се изпържи.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран салам (Камчия или Телешки)
От форум:
От друг сайт: