Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Яйца по селски
Яйца по селски
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за една порция:
3 яйца
3 с.л. кисело мляко
червен пипер
2 скилиди чесън /стърган/
олио
подсолена вода
В подсолена вряща вода се поставят внимателно счупените яйца, врят докато се забулят в белтъка и се изваждат с решетъчна лъжица. Поставяме ги в порционната чиния и ги поливаме с киселото мляко и чесъна. В дълбока чиния запържваме олиото и червения пипер и поливаме цялата порция яйца.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Яйца по селски или като повечето ги знаят, като забулени яйца е изключително бързо и вкусно ястие. Лично аз много ги харесвам и при възможност си ги приготвям. Само че във водата добавям малко масло.
Ако желаете, може да сложите линк към Яйца по селски
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева