Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Яйца по селски
Яйца по селски

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
за една порция:
3 яйца
3 с.л. кисело мляко
червен пипер
2 скилиди чесън /стърган/
олио
подсолена вода
В подсолена вряща вода се поставят внимателно счупените яйца, врят докато се забулят в белтъка и се изваждат с решетъчна лъжица. Поставяме ги в порционната чиния и ги поливаме с киселото мляко и чесъна. В дълбока чиния запържваме олиото и червения пипер и поливаме цялата порция яйца.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Яйца по селски или като повечето ги знаят, като забулени яйца е изключително бързо и вкусно ястие. Лично аз много ги харесвам и при възможност си ги приготвям. Само че във водата добавям малко масло.
Ако желаете, може да сложите линк към Яйца по селски
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева