Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия с пилешко месо » рецепта Пилешки бон филенца с плънка

Пилешки бон филенца с плънка

Разпечатай

от готварската книга на Tanya Doycheva

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

за 2 порции:
400 гр. бонфиле / 1 бр.
4 гъби
1 кисела краставичка
1 глава лук
горчица
кашкавал за поръсване

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пилешки бон филенца с плънка

Филетата разрязваме по дължина, така, че да станат на две и намазваме обилно с горчицата. Върху тях редим предварително запържената плънка (гъби, лук, краставичката, сол) и поръсваме с кашкавал. Затваряме с другата част на бонфилето, така че да се получи сандвич и отново поръсваме с кашкавал. Слагаме ги поотделно в леко намазнено фолио и ги печем в предварително загрята фурна на 180С за 30/40мин. Подходяща гарнитура: картофено пюре.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Световен ден на коктейлите с  привкус на кафе от Lavazza

Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza

На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Освежаващи коктейли с водка: лесни рецепти

Ако не сте фенове на твърдия алкохол в чист вид и обичате да експериментирате с комбинации от вкусове, плодове, сокове и алкохолни питиета, то коктейлите с водка са отличен вариант за целта.
още »

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната

Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (3)


Аватар07 Януари 2013
Tanya Doycheva
Да, горчицата придава приятен и особен вкус на месото :)
Аватар28 Ноември 2012
Красимира Крумова
Опитах го скоро, тъй като имах гости, само че аз не пържех плънката, а използвах мариновани гъби! Страхотно е ! А и горчицата спомага много за вкуса на пилето :)
Горчицата ме заинтригува.Ще опитам!



Ако желаете, може да сложите линк към Пилешки бон филенца с плънка


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди