Млечна салата с краставици и орехи
Настъргваме краставицата на ситно или я нарязваме на дребни кубчета. Смесваме сметаната и киселото мляко...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Настъргваме краставицата на ситно или я нарязваме на дребни кубчета. Смесваме сметаната и киселото мляко...
Нарязваме всички продукти и объркваме добре. Отгоре ръсим със настъргано сирене...
Обелете и почистете царевиците. Изпечете ги на скара или на грил-тиган от всички страни...
Динята се почиства от семките и се нарязва на кубчета. Лукът също се нарязва и смесваме с динята...
Шопска салата е българска салата. Шопската салата е създадена от професионални майстори-готвачи от ДСП "Балкантурист" през 1956 г. в ресторант "Черноморец" в тогавашния курорт "Дружба".
Намачкайте сиренето. Добавете яйцата, нарязани на малки парченца и орехите. Прибавете чесъна...
Отрежете капачета от доматите и внимателно ги издълбайте с лъжичка. Измийте и задушете нарязаните гъби...
Тиквичката, заедно с картофите и царевицата, е била пренесена от Централна Америка в страните от Средиземноморието. Твърди се, че този дар на природата е бил оценен и отглеждан още преди 10 000 години, като векове по-късно мекият вкус и задоволителните хранителни качества на зеленчука са се оказали напълно достатъчни, за да започне масово отглеждане. Днес българите успешно могат да класифицират тиквичката като "национален" зеленчук.
Смесете майонезата и сметаната. Към тях прибавете нарязаните на ситно ролца, яйца...
Брашното се разбива с малко прясно мляко на гладка каша, към сместа се добавят яйцата...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама