Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Панирани калмари с бира
Панирани калмари с бира

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
замразени калмари
сол на вкус
царевично брашно
черен пипер
лимонов сок
1 яйце
1 ч ч бира
Размразяват се калмарите, измиваме и подсушаваме. Нарязват се на кръгчета около 2 -3 см, поръсваме със сол и малко черен пипер. Имайте предвид, че като се пържат малко се свиват.
Приготвяме панировка - В купа се разбива яйцето, добавя се брашното и по малко се налива от бирата. Разбива се докато стане с гъстота на боза. Топим кръгчета в панировката и пържим в дълбок тиган със загрято олио до златисто. Калмарите да се къпят в мазнината. Изваждат се с решетъчна лъжица или щипка. Поднасяме ТОПЛИ с резени лимон и чаша бира. РАЗКОШ !!!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Панирани калмари с бира
От форум:
От друг сайт: