Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Пълнени домати
Пълнени домати

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
4-5 домата
100 гр. гъби
2 сварени яйца
100 гр. сирене
4-5 маслини
4-5 ч.л. доматено песто
4-5 ч.л. зехтин
сол
Отрежете капачета от доматите и внимателно ги издълбайте с лъжичка. Измийте и задушете нарязаните гъби за кратко. Сложете по 1 ч.л. зехтин във всеки домат и запечете 6-7 мин. във фурна. Извадете доматите, посолете и във всеки сложете гъби, парче сварено яйце, маслинка (без костилка), лъжичка песто и най-отгоре парче сирене. Сложете капачето и запечете за около 15 мин. в силна фурна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Пълнени домати
От форум:
От друг сайт: