Зеленчуци на скара
Обелете и нарежете патладжана. Посолете го и го оставете да се отцеди. Нарежете останалите зеленчуци...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Предястия
Обелете и нарежете патладжана. Посолете го и го оставете да се отцеди. Нарежете останалите зеленчуци...
Изсипете бурканчето с риба. Нарежете ситно лука и гарнирайте. Добавете маслините...
Нарязваме обелените картофи, кренвиршите и топеното сирене на кръгчета. В тиган разтопяваме маслото...
Белим патладжана, нарязваме на кубчета и готвим в кошничка на пара. Готовият патладжан намачкваме...
В блендер смесете граха, прясното мляко, майонезата, горчицата, топеното сирене, маслото и зехтина...
Почистете и нарежете чушките, тиквичките и морковите на тънки пръчици. Нека тиквичките останат в суров вид...
За приготвянето на еклерите сложете в тенджера водата, маслото и солта и оставете да заврят...
Тиквичките се разрязват на две по дължина и се издълбават. В тиган се слага олио да заври и се добавят нарязаните на ситно чушки...
Изпичаме, обелваме и смиламе патладжаните. Скълцваме чесъна и в дълбока купа объркваме заедно с патладжаните и майонезата...
Нарежете пушената гауда на кубчета. За панировката разбийте в купа яйцата и панирайте като редувате яйце - брашно - яйце...
Магданозът нарязваме на ситно, а чесънът пресоваме. Чушките нарязваме на по-едри парчета...
На доматите изрязваме капачета и ги издълбаваме. Капваме по малко олио, натрошаваме сиренце...
Настъргваме кравето сирене и го прибавяме към цеденото мляко. Натрошаваме на ситно бадемите и заедно със зехтина...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | напред »
реклама