Начало » Предястия » Рецепти за Студени предястия » рецепта Пюре от грах върху канапе от карамелизиран лук

Пюре от грах върху канапе от карамелизиран лук

Разпечатай

от готварската книга на Марина Голева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

1 ч.ч. сварен грах
½ ч.ч. прясно мляко
3 с.л. майонеза
½ с.л. горчица
35 гр. топено сирене
1 с.л. зехтин
20 гр. краве масло
20 гр. пушена гауда
2 глави лук
сол и черен пипер

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Пюре от грах върху канапе от карамелизиран лук

В блендер смесете граха, прясното мляко, майонезата, горчицата, топеното сирене, маслото и зехтина. Блиндирайте докато се получи хомогенна смес. Накрая прибавете настърганата пушена гауда. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте добре.

Карамелизираният лук пригответе като в загрят тиган прибавете нарязания на полумесеци лук. Пържете докато лука придобие златиско - кафяв цвят и започне да се карамелизира. Овкусете със сол и черен пипер. Гарнирайте като започнете от канапето. Върху канапето от лука с помощта на ринг оформете пюрето. Сервирайте като гарнитура към месо или като предястие. Добър апетит!

Готвенето като страст и въображение... https://magecreations.blogspot.com



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил

Коментари (1)


Аватар14 Август 2012
Илияна Димова
Много апетитно!



Ако желаете, може да сложите линк към Пюре от грах върху канапе от карамелизиран лук


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама