Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Доматени гювечета
Доматени гювечета

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 големи домата
50 гр.сирене
5 гр. бекон
2 малки люти чушлета
1с.л.царевица от консерва
2 яйца
олио
сол
чубрица
На доматите изрязваме капачета и ги издълбаваме. Капваме по малко олио, натрошаваме сиренце, добавяме бекона, нарязан на кубчета, царевицата, бучваме по едно чушле, посоляваме и поръсваме с чубрица. Отгоре внимателно чукваме по едно яйце и ги запичаме докато побелее белтъкът. Сервираме веднага.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?
При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Много изкушаващо изглеждат!
Ако желаете, може да сложите линк към Доматени гювечета
От форум:
От друг сайт:
Илияна Димова