Картофена роза
Картофите се сваряват в подсолена вода. Белят се и още топли се намачкват с малко сол на вкус...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Картофите се сваряват в подсолена вода. Белят се и още топли се намачкват с малко сол на вкус...
Предварително овкусените пържоли и наденици ги наредете в тавичка, поръсете с малко зехтин...
Пилешкото месо се запържва в тиган до полуготовност. Добавя се доматеното пюре, размито с малко вода...
Много подходящо ястие, ако ще ви идват гости и искате да блеснете пред тях с някоя страхотна вкусотия. Общо взето с ястията в глинените съдове може да се експериментира с продуктите, но винаги е важно да се сложи повече мръвка.
Обелете и нарежете картофите на тънки филийки. Наредете ги в тава. Нарежете месото на късове...
Нарежете и запържете стръковете лук. Прибавете нарязаните гъби и оризът. Изпържете до готовност...
Накиснете филиите хляб във вода и ги изцедете. Към каймата прибавете яйцето, нарязания на ситно лук...
Овкусяваме пилешките бутчета с подправката. След това в подходящ съд ги заливаме с прясното мляко...
Начупваме карфиола на малки парченца, след което го слагаме да поври в подсолена вода...
Измийте зеленчуците и гъбите и ги нарежете. Запържете ги и добавете ориза...
Измийте пилето. В съд сгорещете олиото и добавете нарязания на ситно лук. Запържете...
В тиган сипваме маслото и го разтопяваме. Към него добавяме предварително измития и накиснат...
Сваряваме ориза с универсалната подправка. Запържваме месото, нарязано на кубчета...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама