Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинска кавърма
Свинска кавърма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г свинско месо
2 глави лук
250 г гъби
3 суп.лъжици червено вино
1 каф. чаша доматено пюре
сол
черен пипер
чубрица
червен пипер
2 скилидки чесън
за гарнитурата:
1 ч.чаша ориз
1 каф.лъжичка универсална подправка
магданоз
Сваряваме ориза с универсалната подправка. Запържваме месото, нарязано на кубчета и го изваждаме. Запържваме в същия съд чесъна, лука и гъбите и добавяме доматеното пюре и подправките. Връщаме месото и добавяме червеното вино. След като сместа заври, слагаме капак на съда и оставяме на котлона да ври до готовност на месото. Гарнираме с ориза и стръкчета магданоз.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свинска кавърма
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева