Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Свинска кавърма
Свинска кавърма

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г свинско месо
2 глави лук
250 г гъби
3 суп.лъжици червено вино
1 каф. чаша доматено пюре
сол
черен пипер
чубрица
червен пипер
2 скилидки чесън
за гарнитурата:
1 ч.чаша ориз
1 каф.лъжичка универсална подправка
магданоз
Сваряваме ориза с универсалната подправка. Запържваме месото, нарязано на кубчета и го изваждаме. Запържваме в същия съд чесъна, лука и гъбите и добавяме доматеното пюре и подправките. Връщаме месото и добавяме червеното вино. След като сместа заври, слагаме капак на съда и оставяме на котлона да ври до готовност на месото. Гарнираме с ориза и стръкчета магданоз.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Ако желаете, може да сложите линк към Свинска кавърма
От форум:
От друг сайт:
Нина Райчева