Панирани чушки с доматен сос - II вариант
Чушките се опичат и обелват. Посоляват се и се овалват в брашно и след това в добре разбитите яйца...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Основни ястия
Чушките се опичат и обелват. Посоляват се и се овалват в брашно и след това в добре разбитите яйца...
Скилидките чесън на скълцват на ситно, смесват се с лимоновия сок, олиото, соевия сос...
Пиленцето се измива и част от кожата му отдолу се отделя. Солта се изсипва в тавата...
Приготвя се марината от червения пипер, меда, черен пипер, чесъна и сол. Крилцата...
Шаранът се изчиства, измива и нарязва на порции. Осолява се и се оставя да престои...
Месото се нарязва на порции и в подходящ съд се смесва с подправките. Слага се в плика...
Картофите се обелват и измиват. Нарязват се на филийки със средна дебелина. Пържат се...
Скаридите се сваряват докато придобият червен цвят. След това се охлаждат. Премахват се главичките...
Свинското месо се начуква и овкусява със солта, черния пипер и кимиона. Върху всяка пържолка...
Тиквичките, доматите и лукът се нарязват на кръгчета и се подреждат като се редуват...
Свинското месо за овкусява с подправките и се нарежда в подходяща тава...
Свинското месо се запържва. Лукът и морковът, нарязани на дребно, се задушават в същата мазнина...
Пъстървата се измива и намазва със смес от бирата и подправката за риба...
Лукът и празът се нарязват и запържват в маслото, след което се добавя и нарязаното месо...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | напред »
реклама