Мъфини с луканка, сирене и кашкавал
Нарязвам луканката и кашкавала на ситно. Натрошавам сиренето. Пресявам брашното...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия
Нарязвам луканката и кашкавала на ситно. Натрошавам сиренето. Пресявам брашното...
Пресявам брашното, прибавям бакпулвера. Шупвам содата в млякото. Разбивам яйцата...
Пресява си брашното. Леко си стопляме млякото, размиваме в него маята. Добавяме захар...
Замесваме тестото, като разбиваме яйцето и към него прибавяме разбити предварително прясно и кисело мляко...
Вкусни, ароматни, свършват бързо. Всички у дома ги обичаме. Подходящи с прясно топло мляко, айран, компот. Втасват два пъти, но си струва чакането. Да ви е сладко!
Сега е времето на лапада и спанака, копривата. Тава е една вкусна закуска. Обичаме го много у дома.
Става лесно, икономично. Пиците или питките от него също са вкусни. Месим и оставяме покрито в хладилника да втаса и го ползваме на следващият ден.
Содена питка с малко подобрения. Вкусна, дъхава...с шарена солчица и вкусна гозба е удивителна. А от дома се носи страхотно миризма....
Вкусни пърленки, които хапваме с подходящо ястие, например скара, сач и др., а защо не само пърлека с айран за следобедна закуска.
Много вкусен хляб, сладък на вкус и невероятен аромат на банан. На вкус не е прекалено сладък. Отрязваме си филийка от банановия хляб и го хапваме с кафе. Аз лично го пека във форма за кекс продълговата.
Вкусни и ароматни. Пълнеж от кренвиршчета, нарязани на ленти. Хапваме с айран или домашен компот. Децата много ги обичат.
Питки с амонячна сода и сиренце, които се режат с чиния. Питките не стават мазни. Много са мекички и вкусни!
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | напред »
реклама