Начало » Тестени изделия » Рецепти за Други изделия » рецепта Тесто `за следващия ден`

Тесто `за следващия ден`

Разпечатай

от готварската книга на Марияна Желева

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

4 ч.ч пресято брашно
1/2 кубче мая
1 1/3 ч.ч вода
1 ч.л сол
1 ч.л захар
5 с.л олио

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Тесто `за следващия ден`

Шупваме маята в топлата водичка заедно със захарта и солта. В брашното правим кладенче, слагаме ги заедно с олиото. Замесваме тесто. Прехвърляме го в чиста купа, намазваме го с олио, за да не стане коричка, покриваме с найлоново пликче съда или с чиния и слагаме в хладилника. На сутринта тестото си е удвоило обема. От него правим пици, питки.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

Кои са най-важните витамини и минерали за един професионален спортист?

За да работи правилно една машина тя трябва да е добре смазана, като същото важи и за човешкото тяло, което има нужда от съответните микронутриенти. Тези микронутриенти в лицето на витамините и минералите са така важни за нашия метаболизъм.
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Тесто `за следващия ден`


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама