Торта с праскови, стафиди и какао
Слагаме първия блат в табла или плато. Напояваме блата със сок от компот от праскови...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Десерти
Слагаме първия блат в табла или плато. Напояваме блата със сок от компот от праскови...
Маслото се разтапя на водна баня, бисквитите се натрошават на прах. Към бисквитения прах се слага захарта...
Слагаме яйцата на стайна температура, преди да почнем да правим рулото...
Става много вкусна торта. Оставяме я да стегне за 4 часа покрита с фолио на студено.
Слагаме в дълбока купа почти с връх 12 с.л царевичен грис. Царевичният грис е румънски...
Яйцата, захарта, киселото мляко (угасено със содата), олиото и какаото се разбъркват добре...
Затопляме леко млякото. Маслото го изкарваме на стайна температура преди това...
Изваждаме яйцата на стайна температура. Чукваме ги едно след друго в купа. Разбиваме яйцата...
Пресяваме брашното в купа. Слагаме вътре бакпулвера и разбъркваме, за да смесят добре съставките...
Брашното и бакпулвера се пресяват. Яйцето, захарта, киселото мляко и олиото се разбиват...
Използваме маслени бисквити. Първо ги смиламе в блендер да станат на пясък. Слагаме ги в купа...
Слагаме прясното мляко - 400 мл. и 100 мл. вода на котлона да се сварят в малка тенджера...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | напред »
реклама
реклама