Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Забулени пържоли
Забулени пържоли

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
10 броя свински пържоли
10 големи листа от кисело зеле
200 гр. сланина
2 глави лук
1 ч.ч. бяло вино
сол
черен пипер
Пържолите се начукват и поръсват със сол, ситно нарязания лук и черен пипер. Оставяме ги да постоят така около 2 часа. Сланината се нарязва на тънки парчета. Във всеки лист зеле се слага по една пържола и ситно нарязания лук, завива се добре и се подреждат в намазнена тава. Върху тях се подреждат парчетата сланина, заливат се с бялото вино. Пекът се на 200 градуса във фурната.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Термометрите в Кухнята за Прецизността, Вкусът и Безопасността на Храната
Със сигурност древните гърци са направили пропуск, като не са включили кулинарията сред другите изкуства. Умението да се приготвя вкусна храна е не по-малко впечатляващо, а удоволствието, което носи крайният резултат, може спокойно да се сравни с насладата от красива картина или музикално произведение. Умелите готвачи са истински таланти и имат заслужено признание. Те обаче разчитат на редица помощни инструменти за своята работа. Инструменти като кухненския термометър.
още »
3 идеи за аранжиране на градината
Стилният градински екстериор, освен че буди истинско възхищение и вълна от естетическа наслада, е и нещото, което ни кара да се чувстваме релаксиращо и хармонично. Тайната е в детайлите - в онези големи и малки елементи, които събуждат, оживяват цялата концепция на външното пространство, създавайки екстериорен рай.
още »
3 трика за перфектно тесто за пица
В основата на добре приготвената пица стои направата на тестото. Тази задача изглежда лесна на пръв поглед, но изисква търпение, отдаденост, умения и доза любов. Какви са тайните на перфектното тесто? Екипът на Доминос споделя три трика, които да ви помогнат да направите вкусен блат за печене у дома.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Направих я, стана чудесно! Добавих дафинов лист и черен пипер на зърна накрая. Вътре не сложих лук, а само черен, червен пипер и чубрица, нямах и бяло вино, но резултатът наистина беше много добър. Благодаря за идеята. Добавям и няколко снимки.
Ето точно такава рецепта търсих !Утре ще е я изпробвам и ще споделя какво се е получило!
Ако желаете, може да сложите линк към Забулени пържоли
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова