Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Забулени пържоли
Забулени пържоли

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
10 броя свински пържоли
10 големи листа от кисело зеле
200 гр. сланина
2 глави лук
1 ч.ч. бяло вино
сол
черен пипер
Пържолите се начукват и поръсват със сол, ситно нарязания лук и черен пипер. Оставяме ги да постоят така около 2 часа. Сланината се нарязва на тънки парчета. Във всеки лист зеле се слага по една пържола и ситно нарязания лук, завива се добре и се подреждат в намазнена тава. Върху тях се подреждат парчетата сланина, заливат се с бялото вино. Пекът се на 200 градуса във фурната.
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Коментари
Направих я, стана чудесно! Добавих дафинов лист и черен пипер на зърна накрая. Вътре не сложих лук, а само черен, червен пипер и чубрица, нямах и бяло вино, но резултатът наистина беше много добър. Благодаря за идеята. Добавям и няколко снимки.
Ето точно такава рецепта търсих !Утре ще е я изпробвам и ще споделя какво се е получило!
Ако желаете, може да сложите линк към Забулени пържоли
От форум:
От друг сайт:
Живка Андонова