Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Нахут с испанско чорисо и кокали
Нахут с испанско чорисо и кокали

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Нахутът накисвам 12 - 16 часа преди готвенето. Сменям водата няколко пъти по време на накисването. Измивам го и сипвам в тенджерата под налягане. Добавям ситно нарязания лук, морков и пиперка. Слагам солта и джоджена. Кокалите са предварително отпенени, слагам и тях към ястието. Добавям и чорисото. Доливам топла вода до средата на тенджерата. Оставям да заври леко и затварям с капака. Засичам за време на готвене след като започне сигнала , че налягането е достатъчно в тенджерата. Намалявам огъня на среден до слаб. И оставям яденето да се готви така поне 20- 25 минути. След охлаждане на тенджерата отварям и добавям доматено пюре и ако е необходимо досгъстявам с брашно със студена вода. Накрая малко преди сваляне поръсвам отново с малко джоджен.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Нахут с испанско чорисо и кокали
От форум:
От друг сайт: