Начало » Основни ястия » Рецепти за Ястия със свинско месо » рецепта Паниран свински дроб
Паниран свински дроб

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
Филетата измити, отцедени добре се посоляват със сол, черен пипер, чесън на прах и сух магданоз. Ако имаме време можем да оставим така няколко часа в хладилник под капак. Овалваме всяко филе от двете страни с галета, силно притискаме с вилицата в галетата да поеме повече и да се подсуши още повече филето. Можем да ги направим с галетата и наредени в чиния с фолио да останат за другия ден да се панират. Ако все пак са за деня след галетата всяко филе потапяме в разбито яйце и пускаме в загрята мазнина, олио. Пържим до златист цвят и вадим върху домакинска хартия да се отцеди олиото от пърженето. Готовите филета поднасяме с подходяща салата или гарнитура според сезона. Да ви е сладко!
Още рецепти за Ястия със свинско месо
Свински вратни пържоли на фурна
Нахут с испанско чорисо и кокали
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Спортистите споделят любимите си ястия
Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.
Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.
още »
5 диети, които науката подкрепя
Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »
Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам
Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Паниран свински дроб
От форум:
От друг сайт: