Публикувана от Анелия Терзиева на 01 Април 2013
![]() | Необходими продукти 500 г свинско месо 2 глави лук 250 г гъби 3 суп.лъжици червено вино 1 каф. чаша доматено пюре сол черен пипер чубрица червен пипер 2 скилидки чесън за гарнитурата: 1 ч.чаша ориз 1 каф.лъжичка универсална подправка магданоз |
Сваряваме ориза с универсалната подправка. Запържваме месото, нарязано на кубчета и го изваждаме. Запържваме в същия съд чесъна, лука и гъбите и добавяме доматеното пюре и подправките. Връщаме месото и добавяме червеното вино. След като сместа заври, слагаме капак на съда и оставяме на котлона да ври до готовност на месото. Гарнираме с ориза и стръкчета магданоз. |