Публикувана от Шери Курт на 24 Април 2012
![]() | Необходими продукти 200-300 гр свинско месо 4 листа за лазаня 1 с.л.сусам 1 с.л.ленено семе 50 гр слънчогледови белени семки 100 гр синьо сирене черен пипер 2 с.л.брашно 400 мл прясно мляко 50 гр масло |
Нарязваме месото по дължина на 4 равни парчета. Върху всеки лист лазаня слагаме по едно парче месо. Приготвяме плънка като запичаме семената и накрая добавяме синьото сирене, подправяме с малко черен пипер. Слагаме от плънката и навиваме на руло. Рулцата нареждаме в тавичка. Приготвяме сос бешамел от маслото, брашното и млякото и заливаме рулцата. Печем около 40 минути. |