Коледно Новогодишни котлети с гъби и сос
В тиган с незалепващо покритие слагаме маринованите пържоли от свински котлети...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - задушаване
п>
В тиган с незалепващо покритие слагаме маринованите пържоли от свински котлети...
Месото се нарязва на кубчета. Лукът, нарязан на ситно, се запържва, добавя се червеният пипер...
Трябва да се накисне заека за едно денонощие в марината. Първо го измиваме. Слагаме го в съда...
Почистваме добре дробчетата. Измиваме ги обилно с вода. Слагаме олиото в подходящ съд...
Почиствам зелката от първите листа. Разрязвам я на две по средата. Махам кочана. Режа зелето...
Месото се нарязва на порции и в подходящ съд се смесва с подправките. Слага се в плика...
Скаридите се сваряват докато придобият червен цвят. След това се охлаждат. Премахват се главичките...
Пилешкото запържваме в сгорещена мазнина до порозовяване. Добавяме гъбите и лука...
Тиквичките, доматите и лукът се нарязват на кръгчета и се подреждат като се редуват...
реклама