Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Дробчета с бира и пресен розмарин
Дробчета с бира и пресен розмарин
от готварската книга на
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
450 г пилешки дробчета
2 глави лук
120 мл бира
сол на вкус
черен пипер на вкус
1 ч.л. розмарин - пресен
90 мл олио
Почистваме добре дробчетата. Измиваме ги обилно с вода. Слагаме олиото в подходящ съд и ги изпържваме след като се сгорещи. Трябва да станат с променен цвят, леко сурови и тогава наливаме бирата. Използвах немска бира. Намаляваме котлона и ги похлупваме с капак да се готвят на тих огън. Нарязваме си лука на дребно и го прибавяме при дробчетата. С дървена лъжица ги подбутваме леко.
Накълцваме праза и го добавяме към полуготовите дробчета. Внимателно разбъркваме. Добавяме сол, черен пипер на вкус и пресен розмарин. Оставяме хубаво да се задуши. Вече готови дробчетата разпределяме в чинии. Да ви е сладко!
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да почистим петната в кухнята
Когато готвите често се случва след това в кухнята да останат мазни петна по плотовете, масите и покривките. Ето няколко ефективни метода за почистване на петна в кухнята
още »
Световен ден на коктейлите с привкус на кафе от Lavazza
На 13 май се отбелязва Световният ден на коктейлите.
още »
Шест лесни метода за почистване на замърсена фурна
Фурната е един от най-използваните уреди в кухнята и често се замърсява с мазнини и остатъци от храна. Почистването ѝ може да изглежда като трудна задача, но с правилните методи може да бъде лесно и ефективно.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Дробчета с бира и пресен розмарин
От форум:
От друг сайт: