Свинско месо с грах
Свинското месо се запържва. Лукът и морковът, нарязани на дребно, се задушават в същата мазнина...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - варене
п>
Свинското месо се запържва. Лукът и морковът, нарязани на дребно, се задушават в същата мазнина...
Изливаме водата на фасула, измиваме и заливаме с чиста вода и слагаме да кипне...
В тенджера разтопете на среден огън маслото. Добавете лука, чесъна...
Картофите се обелват, нарязват на едри парчета и се поставят в дълбока тенджера...
Супите у нас не са на почит, но тази си я обичаме. Не запържвам нищо, защото ми е забранено, а и е по-здравословно! Добър апетит!
Каймата се овкусява и се омесва с нарязан лук и чубрицата. Оформят се малки кюфтенца...
Съставките за марината се смесват в тенджера и се слагат на котлон да заврят. Чушките се измиват...
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | напред »
реклама