Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Чорба от фасул със свинско месо

Чорба от фасул със свинско месо

Разпечатай

от готварската книга на Илияна Димова

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

300-350 г фасул, който заливаме от вечерта с вода и държим на хладно цяла вечер
300 г свинско месо за готвене
1 глава лук
1-2 моркова
1 червена пиперка
1 чаена лъжичка червен пипер
сол
черен пипер
джоджен
чубрица на вкус
1-2 чаени лъжички брашно
олио колкото е необходимо

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Чорба от фасул със свинско месо

Изливаме водата на фасула, измиваме и заливаме с чиста вода и слагаме да кипне. Отново изливаме водата и измиваме с топла вода.

В тенджера слагаме да се вари месото и след като оберем пяната добавяме и фасула. Слагаме нарязани 1/2 глава лук, морков и пиперка. Когато продуктите се сварят посоляваме и добавяме чубрица, джоджен и черен пипер на вкус.

В отделен съд в олио запържваме другата половина лук с червен пипер и брашно. Получената запръжка разреждаме с бульона от фасул, месо и зеленчуци. Получава се рядка кашичка, която наливаме във фасула. Досваряваме още малко.



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Защо да поръчваме кухня по поръчка

Защо да поръчваме кухня по поръчка

В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »

Кулинарни предизвикателства за Великден

Кулинарни предизвикателства за Великден

Великден наближава и вече се замисляме какво да сложим пред семейството и гостите си на празничната трапеза. Ако търсите идеи за Великденски специалитети, значи сте на правилното място.
още »

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

Кой материал е най-добър за съдове за готвене? Как да изберем най-подходящия?

При толкова голямо разнообразие на съдове за готвене, изборът за някои би бил изключително труден. От различните материали до най-подходящите за запечатване, пържене, печене, задушаване...
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Чорба от фасул със свинско месо


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама