Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Чорба от фасул със свинско месо
Чорба от фасул със свинско месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300-350 г фасул, който заливаме от вечерта с вода и държим на хладно цяла вечер
300 г свинско месо за готвене
1 глава лук
1-2 моркова
1 червена пиперка
1 чаена лъжичка червен пипер
сол
черен пипер
джоджен
чубрица на вкус
1-2 чаени лъжички брашно
олио колкото е необходимо
Изливаме водата на фасула, измиваме и заливаме с чиста вода и слагаме да кипне. Отново изливаме водата и измиваме с топла вода.
В тенджера слагаме да се вари месото и след като оберем пяната добавяме и фасула. Слагаме нарязани 1/2 глава лук, морков и пиперка. Когато продуктите се сварят посоляваме и добавяме чубрица, джоджен и черен пипер на вкус.
В отделен съд в олио запържваме другата половина лук с червен пипер и брашно. Получената запръжка разреждаме с бульона от фасул, месо и зеленчуци. Получава се рядка кашичка, която наливаме във фасула. Досваряваме още малко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чорба от фасул със свинско месо
От форум:
От друг сайт: