Начало » Супи » Рецепти за Месни супи » рецепта Чорба от фасул със свинско месо
Чорба от фасул със свинско месо

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
300-350 г фасул, който заливаме от вечерта с вода и държим на хладно цяла вечер
300 г свинско месо за готвене
1 глава лук
1-2 моркова
1 червена пиперка
1 чаена лъжичка червен пипер
сол
черен пипер
джоджен
чубрица на вкус
1-2 чаени лъжички брашно
олио колкото е необходимо
Изливаме водата на фасула, измиваме и заливаме с чиста вода и слагаме да кипне. Отново изливаме водата и измиваме с топла вода.
В тенджера слагаме да се вари месото и след като оберем пяната добавяме и фасула. Слагаме нарязани 1/2 глава лук, морков и пиперка. Когато продуктите се сварят посоляваме и добавяме чубрица, джоджен и черен пипер на вкус.
В отделен съд в олио запържваме другата половина лук с червен пипер и брашно. Получената запръжка разреждаме с бульона от фасул, месо и зеленчуци. Получава се рядка кашичка, която наливаме във фасула. Досваряваме още малко.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Чорба от фасул със свинско месо
От форум:
От друг сайт: