Начало » Зимнина » Рецепти за Туршии » рецепта Парена туршия
Парена туршия

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
5 кг. червени чушки
200 гр. чесън
за марината:
черен пипер на зърна
1 ч.ч. сол
1 ч.ч. захар
6 ч.ч. оцет
9 ч.ч. вода
Съставките за марината се смесват в тенджера и се слагат на котлон да заврят. Чушките се измиват и изчистват. Чесънът се нарязва на кръгчета. След като заври марината в нея се пускат вече изчистените чушки. След като леко омекнат се изваждат и оставят в тавичка. И така всички чушки. След това червените чушки се натъпкват в буркани, като между чушките се слага по малко и от чесъна.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Парена туршия
От форум:
От друг сайт: