Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Топени сиренца в панировка
Топени сиренца в панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 бр. щафети топени сиренца от по 200 г
2-3 пресни яйца
бяло брашно за овалване на сиренцата
галета за овалване на сиренцата
олио за пържене
Щафетите сиренца белим и нарязваме на кръгчета. Намокряме всяко кръгче с вода и овалваме добре в брашно. Всяко набрашнено кръгче сиренце, панираме в разбити яйца, а после овалваме добре в галета. Може да повторим панирането с яйца и галета. Изпържваме сиренцата в нагрято олио. Изваждаме с решетъчна лъжица и слагаме върху хартия - салфетка да се отцедят от олиото. Сервираме сиренцата със салати по вкус.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Как да изберем подходящ вентилатор за аспирация на кухня?
Изборът на правилния кухненски вентилатор е от решаващо значение за поддържане на добро качество на въздуха и премахване на дим, пара и миризми от готвене във вашата кухня. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на кухненски вентилатор.
още »
Готвене с вода от сондаж - предимства и добри практики
Сондажите са популярен и устойчив начин за добиване на подпочвена вода за битови нужди. Ако имате сондаж, може би се чудите дали водата му е подходяща за готвене.
още »
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Топени сиренца в панировка
От форум:
От друг сайт: