Начало » Предястия » Рецепти за Топли предястия » рецепта Топени сиренца в панировка
Топени сиренца в панировка

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
2 бр. щафети топени сиренца от по 200 г
2-3 пресни яйца
бяло брашно за овалване на сиренцата
галета за овалване на сиренцата
олио за пържене
Щафетите сиренца белим и нарязваме на кръгчета. Намокряме всяко кръгче с вода и овалваме добре в брашно. Всяко набрашнено кръгче сиренце, панираме в разбити яйца, а после овалваме добре в галета. Може да повторим панирането с яйца и галета. Изпържваме сиренцата в нагрято олио. Изваждаме с решетъчна лъжица и слагаме върху хартия - салфетка да се отцедят от олиото. Сервираме сиренцата със салати по вкус.
Добави към любими рецепти Разпечатай
Последни статии
Освежаващи коктейли с кафе за лятото
Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!
още »
Какво да подарите за Нова година: полезни съвети и креативни идеи!
Нова година е любим семеен празник, време на чудеса и магия, свързани с мек пухкав сняг, свеж аромат на мандарина и дългоочаквани подаръци!
още »
Защо да поръчваме кухня по поръчка
В онлайн магазин Aiko XXXL можете да разгледате различни варианти, които перфектно да отговорят на вашите критерии за функционалност и стилен дизайн.
още »
Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!
За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил
Ако желаете, може да сложите линк към Топени сиренца в панировка
От форум:
От друг сайт: