Кюфтенца от бял боб
Намачкваме 300 г сварен боб. Нарязваме ситно 1 глава лук. Настъргваме 1 морков. Добавяме зеленчуците към намачкания боб...
Хранене | Диети | Продукти | Подправки | Витамини и минерали | Съвети и идеи | Конкурс | Класация
Личен профил РЕГИСТРИРАЙ СЕ!
Начало » Кулинарна обработка - пържене
п>
Намачкваме 300 г сварен боб. Нарязваме ситно 1 глава лук. Настъргваме 1 морков. Добавяме зеленчуците към намачкания боб...
Яйцата се разбъркват. Прибавя св млякото, брашното и солта. С тази смес приготвяме палачинките...
Загряваме тиган, в който разтапяме бучка масло. Разбиваме яйцата с подправките. След като изпържим омлета от едната страна и го обърнем, отгоре наръсваме с настърганите сирене и кашкавал и нарязаната на лентички шунка...
Хайверът се изчиства от ципите, реже се главата лук, добавят се яйцето, солта, чубрицата, магданоз по избор и брашно, да стане сместа за загребване с лъжица. Пържат се в олио и се сервират със салата по избор!
Веднага след като са изпържени по този начин тиквичките стават много вкусни и хрупкави.
Ето как да направите меки и вкусни палачинки и да ги напълните със здравословен ябълков пълнеж.
« назад 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | напред »
реклама