Начало » Основни ястия » Рецепти за Омлети » рецепта Омлет `Асорти`

Омлет `Асорти`

Разпечатай

от готварската книга на Ralica Georgieva

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

3 яйца
1/2 кренвирш
малко сирене
шепа царевица и грах
кашкавал
1 домат
сол
олио
50 гр. бира

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ НА Омлет `Асорти`

Тиганът се загрява предварително. През това време се разбъркват яйцата с бирата (за да бъде по-пухкав) и солта и се изсипва в сгорещеното олио. След като се запече добре от едната страна се разпределят в половината му част нарязаните кренвирш и домат, сиренето, царевицата и граха, какво и кашкавала. Похлупва се с другата половина и се оставя още 2-3 минути на котлона. Приятен апетит!



Продукти:

Добави към любими рецепти Разпечатай Add in Facebook Добави в Twitter Добави в Svejo Добави в Delicious Добави в Google Bookmarks


Последни статии

Спортистите споделят любимите си ястия

Спортистите споделят любимите си ястия

Храненето на спортистите е много важна част от тяхната комплексна подготовка.

Проверихме всяка от тези рецепти с Адам Корзун, бивш готвач в хотел Four Seasons Hotel в Бостън, а сега главен американски диетолог на много спортисти. Вижте „Защо работи“ рецептата за всеки спортист.


още »

5 диети, които науката подкрепя

5 диети, които науката подкрепя

Целта на тази статия е да предложим здравословни варианти на хранене, които не ви ограничават и същевременно ви помагат да се чувствате свежи и с тонус.
още »

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Модерна еспресо-торта на Ернст Кнам

Италианската компания Lavazza предоставя вълнуваща рецепта за Коледните празници
още »


Вашето мнение е важно за нас. Моля, споделете го!

За да коментирате тази рецепта, трябва да се регистрирате или да влезете в своя профил



Ако желаете, може да сложите линк към Омлет `Асорти`


От форум:

От друг сайт:




реклама


Открий бързо и лесно своята рецепта
А | Б | В | Г | Д | Е

Ж | З | И | Й | К | Л

М | Н | О | П | Р | С

Т | У | Ф | Х | Ц | Ч

Ш | Щ | Ъ | Ь | Ю | Я
награди



реклама